Nya spelet från Play n’Go – Prissy Princess

Play n’Go är en spelleverantör som är väldigt populär i både Sverige och Norge och de har gjort väldigt många bra spel. Deras senaste är Prissy Princess som tar dig raka vägen till medeltiden med riddarrustningar, prinsessor och eldsprutande drakar. Det kanske inte är exakt som på den riktiga medeltiden, men vad vore livet utan en drake som ökar dina vinstchanser?

prissy princess play n go

Prissy Princess bjuder dig på stacked wilds som ersätter symboler på ett helt hjul, turneringar som kan ge upp till 200x din insats, re-spins på vinnande kombinationer och en eldsprutande drake som gör symboler vilda. Re-spins är min favorit i detta spelet eftersom att det känns som att hjulen snurrar gratis hela tiden samtidigt som fler vinster klirrar in på kontot. Riktigt kul faktiskt!

Play n’Go är kända för att skapa spel av bra kvalitet och det gäller även Prissy Princess. Spelet fungerade snabbt, det fanns aldrig några sega uppladdningstider där jag var tvungen att vänta vilket är bra. Det finns nog inget som förstör spänningen mer än att tvingas vänta 300 år på att spelet ska ladda. Denna spelleverantör brukar också lägga in roliga funktioner i sina spel vilket de har lyckats med även i detta spel. Nu väntar jag bara på att någon ska börja dela ut free spins i Prissy Princess, men det är tyvärr inte så vanligt med free spins i spel från Play n’Go.

Jag provade Prissy Princess hos Casumo efter att först ha provspelat det gratis. Denna gången spelade jag inte med någon större insats men detta är absolut ett spel där adrenalinet kommer att stiga ju mer man satsar. Kommer att köra på lite tuffare nästa gång!

Här kan du se en video på hur spelet ser ut:

Jag skulle rekommendera både Prissy Princess och flera av de andra spelen från Play n’Go som exempelvis Gemix, Cloud Quest, Hugo, 7 Sins och Wizard of Gems. Det finns sjukt många bra spel att välja mellan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *