Regn och fredag

Stockholm är grått och kyligt. Duggregn blöter ner alla våra gator och tygsneakers ala converse. Skönt med fredag iaf. Tror jag ska lyxa till det lite på lunchrasten och gå och köpa en latte på lilla caféet på södermalm, heter det så föresten? Hur som helst så har de görbra kaffe och jag kan verkligen rekommendera deras frukost med kaffe, ägg, macka och juice.

I helgen så blir det nog väldigt lugnt, skönt att ligga hemma i soffan och bara dega framför en film eller två. Har även skaffat NetFlix, så bra tv-serier har jag gått om. Perfekt när kylan och mörkret är på ingång. Vad jag har kommit på är att det kan bli otroligt långtråkigt att bara ligga och kolla på film eller en tv-serie. Det jag numera gör är att jag tar fram min padda/iPad (kommer härefter att kallas vid sitt riktiga namn som jag gett den; stina) och spelar lite spelautomater på internet, medans jag ser på tv eller något i den stilen. Då får man helt enkelt spänningen av casino spel, samtidigt som man chillaxar i soffan. Senast så tog jag del av en norgevegas bonus och spelade hem hela 8000 tusen spänn. Riktigt schysst kändes det, och lite kul att jag satt och kollade på wolf of wallstreet under tiden jag spelade 😀 Hoppades ju på MILJONER DÅ!

Hur som helst, det är dags att fortsätta jobba. Kanske springer ut och tar lite luft innan det är dags att återgå till skyttegravarna(haha). Hobbyhuset hemsidan går superbra, har redan denna vecka fått över 100 besökare, vi växer alltså så det knakar! Målet är att det ska vara över 1000 besökare per dag i framtiden, men det är ett ganska stort mål får jag väll medge.

Det var allt för idag, ta vara på din helg och se till att ta dig tid att utöva en hobby du älskar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *