Hobbyhuset bygger ut!

Ja, ni läste rätt. Det har blivit dags att expandera verksamheten och vi kommer att genomföra en byggnation i våra lokaler under sommaren. Detta är något vi sett fram emot länge för att kunna få plats med fler hobbyrum och många fler prylar.

Något som är väldigt positivt är att vi fått tag i ett väldigt seriöst och bra företag som ska utföra jobbet och vi är väldigt peppade på detta. Vi fick ett bra intryck redan när de kom och tittade på våra lokaler och de lämnade snabbt en bra och tydlig offert där vi fick en bra överblick kring vad det faktiskt kommer att kosta.

Vi fick ett pris som vi tycker är rimligt och när vi kollade upp referenser kring detta företag var det bara bra saker vi hörde. Undertecknad har några vänner och bekanta som anlitat samma firma tidigare och recensionerna är superbra. Så det känns som att det kommer att gå enligt plan och allt kommer att gå bra.

Byggnationen gör att Hobbyhuset kommer att hålla stängt en hel del under sommaren, framförallt i slutet av juli och i början av augusti. Men detta passar bra eftersom de flesta av oss ändå kommer att ha semester under denna period.

I övrigt har det hänt en del hos oss på Hobbyhuset. Vi har fått hem nya modellflygplan i modeller som föreställer stridsflygplan från andra världskriget. Bland annat finns de i modellerna Spitfire och Hurricane vilket är två väldigt häftiga brittiska plan.

När byggnationen är klar hoppas vi kunna dedikera ett helt rum till modeller i olika slag och det första temat vi kör blir givetvis andra världskriget eftersom vi sedan tidigare har köpt in pansarvagnar och andra fordon som tillhör den tidsepoken.

Något som är väldigt kul är att vi kommer att ha en invigningsfest för de nya rummen när byggnationen väl är klar. Men information om detta och mycket mer kommer efter sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *