Dags för nytt golv

Nu har vi lite nyheter att presentera här ifrån Hobbyhuset och det är glada nyheter vill jag meddela. Det handlar nämligen om att vi ska förbättra vårt golv så att det fungerar bra när vi pysslar och donar på många olika sätt. Golvet tar ju som bekant ofta skada och det behöver vara tåligt om det ska klara olika typer av pyssel och alla infall som vi får om att vi ska bygga olika saker. Därför är nyheten som vi ska presentera denna: Vi ska lägga nytt industrigolv i hela Hobbyhuset!

För att göra detta kommer vi att ta hjälp av en kunnig och erfaren firma som lägger industrigolv örebro och som definitivt kommer att se till att vi får ett bra och tåligt nytt golv. Vi känner oss också väldigt trygga och säkra på att denna firma kommer att utföra ett proffsigt och bra jobb med vårt golv och att det kommer bli superbra för alla som vill komma hit och pyssla och knepa och knåpa framöver.

Med detta sagt så kommer vi givetvis behöva hålla stängd en period medan golvet byts ut. Det kommer att pågå under flera veckor och vi har beslutat att hålla lokalen helt stängd under den perioden för att firman ska kunna göra jobbet i lugn och ro och därmed kunna göra ett så bra jobb som möjligt med vårt nya golv.

Ambitionen är sedan att vi ska kunna köpa in mer utrustning för att pyssla eftersom vi kan hitta på större projekt den dagen vi har ett tåligt industrigolv på plats. Med ett bra golv kan vi helt enkelt göra flera roliga saker och detta hoppas vi att alla ni besökare som kommer hit ska upptäcka och glädjas åt.

Arbetet kommer att börja om någon vecka och förhoppningsvis hinna bli klart innan jul så att vi kan komma in och julpyssla i Hobbyhuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *