Dags att slå in presenter

Julen står för dörren och som vanligt här på Hobbyhuset så laddar vi upp ordentligt inför denna festliga högtid som verkligen är kärlekens och glädjens högtid. För att inte tala om den häftiga gemenskapen som julen ju alltid innebär.

På Hobbyhuset har vi som vanligt massor av pyssel för oss och det är precis lika galet mycket att göra som förra året. Vi hälsar er alla som vill pyssla med oss varmt välkomna under hela december månad fram till julafton. Något annat som vi gärna gör tillsammans här är att slå in presenter och detta kan vi göra i år tack vare att vi har allt papper till inslagning uppsatt på fina rullhållare som vi har fått skänkta av engind.se och det vill vi givetvis passa på att säga stort tack för! Det kommer att bli väldigt uppskattat och vi är djupt tacksamma för den fina gåvan.

Något som är väldigt kul är att vi brukar vara så många som pysslar och fixar och donar inför julen varje år. Det är såväl gamla som unga och vi umgås och har trevligt tillsammans allihopa. För er som funderar på vad man behöver göra för att vara med och pyssla så är svaret enkelt: Det är bara att dyka upp! Om ni har med eget material som ni vill pyssla med så är det ett stort plus men det är absolut inget krav. Det går alldeles utmärkt att bara dyka upp som du är och använda er av allt härligt material som vi redan har samlat ihop på plats här i Hobbyhuset.

Vi har redan börjat pyssla och vi håller öppet varje dag, så du behöver inte lägga något startdatum eller någon starttid på minnet. Kom när du kan, kom när du vill, till pyssel här i Hobbyhuset! Vi pysslar och har kul tillsammans helt enkelt och i grund och botten är det vad julen handlar om, att ha roligt tillsammans och att uppskatta den här tiden på året när det är mörkt och kallt ute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *