Fina priser hos Hobbyhuset

Hos Hobbyhuset börjar vi nu med årets tips och tricks. Vi samarbetar som vanligt med flera olika butiker, restauranger och webbshoppar för att ni som besöker Hobbyhuset ska få en så bra upplevelse som möjligt samtidigt som ni har chansen att göra bra klipp på olika produkter.

Något som är nytt för i år är att vi har teamat upp med en tillverkare av kontinentalsängar och vi kommer att skicka ut en rabattkod till alla som vill ha möjlighet att ta del av kontinentalsängar till fantastiska priser.

Vårt mål är att alla som kommer i kontakt med oss och framförallt våra trogna stamkunder hittar något erbjudande eller någon produkt som de har stor användning av. Vi har börjat få flera samarbeten som varit uppskattade av er besökare och detta är något vi givetvis hoppas kunna fortsätta erbjuda under en lång tid framöver.

Något annat som är väldigt kul är att vi nyligen blivit omnämnda som en av de bästa hemsidorna på nätet för alla som vill hitta produkter till ett hobbyrum. Även om vi samarbetar med många olika företag numera så kommer vårt huvudfokus alltid att vara hobbyverksamhet och vi strävar alltid efter att erbjuda bra produkter till ett hobbyrum.

Att kunna ha ett sådant och unna sig knep, knåp och pyssel är något som vi anser är fantastiskt och vi ska givetvis fortsätta på den inslagna vägen.

Något annat som vi värdesätter högt är kontakten med er besökare och kunder. Alla glada tillrop och all feedback vi får in, positiv som negativ, är något vi alltid försöker ta till oss samt använda för att utvecklas och erbjuda ett bättre sortiment med bättre erbjudanden för er gäster.

Slutligen vill vi passa på att tipsa om hobbysaker inför våren. Vintern börjar närma sig sitt slut och vi går mot varmare tider, så passa på att förbereda inför våren med hjälp av olika bra hobbyprylar som hör våren till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *