En dag i Göteborg

Hej! Idag är det Frasse här på Hobbyhuset som rattar bloggen. Jag ska berätta om gårdagen då jag tillbringade en härlig dag i Göteborg. Dagen började med att jag anlände till GBG på morgonen och möttes av strålande sol och en klarblå himmel.

Det är ju inte direkt ett väder man vågar hoppas på när man besöker Lilla London men den här gången hade jag en stor portion tur. Största anledningen till mitt besök är ju att jag ska ta körkort och hade bokat in mig på riskettan Göteborg vilket var en kurs som rekommenderades av Pelle. Han sa att den var bra och billig och det kan jag med facit i hand bara hålla med om.

Något som är väldigt bra att känna till gällande detta är att jag har ett pågående bet med nyss nämnda Pelle. Om jag inte tar körkort i år, efter att han har tjatat om det så länge, så blir jag skyldig honom en brakmiddag på Harrys. Trerätters ska han ha, den jäkeln.

Å andra sidan så vinner jag ett fint pris om jag lyckas ta körkort. I sådana fall ska jag och Pelle åka på roadtrip till Tyskland och han har lovat att betala för all dryck jag köper med hem därifrån.

I alla fall, jag tog kursen på förmiddagen och hade sedan hela eftermiddagen på mig att utforska staden. Jag funderade på att gå på Liseberg men kom på andra tankar när jag såg att det var fotboll i stan. Blåvitt spelade hemma på Gamla Ullevi på kvällen, så jag tog mig till arenan och säkrade min biljett.

Att gå på fotboll är väldigt skoj och även om jag gick själv denna gången så blev det en sevärd match. Som sig bör spelade jag på matchens resultat. Jag tippade 0-0, inte för att jag trodde att det skulle bli det men mer för att då får jag valuta för pengarna även om matchen slutar mållöst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *