Nu städar vi

Det har blivit dags för en försenad vårstädning här på Hobbyhuset. Det innebär att vi anlitar en städfirma för att göra det eftersom vi inte har tid att göra det själva. Den här gången har vi fått tips om KAKstad.se som är en väldigt bra städfirma enligt tipsaren. De sägs göra ett otroligt bra jobb samtidigt som de har rimliga priser.

Så vi har fått ett väldigt gott intryck av dem och vi hoppas att de ska göra oss nöjda.

Vi har också andra härliga nyheter att meddela.

Vi är glada att meddela att nästa söndag kommer vi att arrangera en träff för alla entusiaster av modellflygplan! Oavsett om du är en erfaren pilot eller nybörjare, är du hjärtligt välkommen att delta i vårt evenemang på vår samlingslokal.

Vi har förberett en spännande dag fylld med modellflygplan och gemenskap. Ta med dig dina egna modeller och visa upp dina färdigheter för andra likasinnade. Det kommer vara gott om utrymme för att flyga och experimentera med dina flygplan. Om du inte har några modeller än, behöver du inte oroa dig – det finns alltid möjlighet att lära sig och ta del av andras erfarenheter.

För att göra dagen ännu trevligare kommer vi att servera kaffe och kakor från klockan 13.00. Detta ger dig en chans att koppla av, umgås med andra modellflygplanentusiaster och utbyta tips och idéer. Vi tror att gemenskapen är en av de bästa delarna med att ha en hobby, och vi ser fram emot att skapa en trevlig atmosfär där vi kan lära oss av varandra och ha kul tillsammans.

Så kom och var med på en fantastisk söndag på Hobbyhuset! Vi ser fram emot att träffa både gamla och nya vänner, dela vårt intresse för modellflygplan och njuta av en härlig eftermiddag tillsammans. Ta med dig din entusiasm och din nyfikenhet, och låt oss ha roligt tillsammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *