Nytt samarbete för att hålla rent

Hallå alla kära hobbyvänner!

Att hålla rent här i Hobbyhuset är som ni kanske redan känner till inte det lättaste. Oavsett om vi pysslar, bygger rekvisita eller klipper och klistrar så blir det oerhört mycket skräp varje gång och det blir väldigt mycket städning som måste göras. Men tack vare ett nytt samarbete som vi påbörjat så kommer den processen att underlättas. Vi har nämligen inlett ett samarbete med https://www.leksandsmiljovard.se/ och detta kommer att innebära att vi får hjälp med diverse saker som ska göra det enklare för oss att hålla rent i hobbyhuset.

Samarbetet kommer främst gälla våra toaletter och avlopp som vi ju även har öppet för besökare att använda. Det har varit högt tryck på dem och vi känner att vi behöver göra något för att fräscha upp dessa på något vis. Det har blivit en del stopp i avloppen, som är gamla och slitna, så att vi kan få till detta samarbete kommer att underlätta mycket för oss när det gäller att erbjuda er besökare rena och fräscha toaletter. Att hålla dessa fräscha är något som vi anser är A och O för att besökare som kommer hit ska trivas och vi hoppas att ni kommer att märka skillnad framöver.

En annan sak som vi har gjort för att hålla rent är att anlita en städfirma som kommer en gång i veckan. Detta kommer att innebära att vi kommer att ha det mycket mer rent och snyggt här inne på Hobbyhuset och även detta hoppas vi ska göra så att fler besökare tycker om att vara här.

Vi vill ju fortsätta erbjuda pyssel och när man pysslar ska man kunna skräpa ner, det här liksom till. Genom att lägga extra fokus på hjälp att hålla rent såväl i lokalerna som på toaletterna hoppas vi att vi ska kunna fortsätta bedriva verksamhet utan att det blir för grisigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *